Praktijk Groenewold, DeventerPedicure & Massage

Vakorganisaties

Nederlands Genootschap voor Sportmassage
Provoet

Bevriende sites

La Petite Patisserie

La Petite Patisserie is gespecialiseerd in originele en op maat gemaakte bruidstaarten, taarten, cupcakes, cakepops en koekjes. Kijk rond op de website en laat je verleiden en inspireren. Van rond tot gestapeld, van hip tot klassiek, van romantisch roze tot stoer blauw, bijna alles is mogelijk en handgemaakt!

Active Allround

Active Allround organiseert groepsvakanties vol activiteiten vanuit de thuisbasis in de provincie Varmland. Voor bijzondere doe vakanties en avontuurlijk reizen is Zweden een geweldige bestemming. Met een groepsreis van Active Allround kunt u genieten van de ruige natuur en de vele sportieve mogelijkheden.

Mondzorg Soest

Mondzorg Soest is de mondhygiënistenpraktijk van Fenne Hoogteijling. Ze streeft naar een prettige en persoonlijke benadering, om zo samen tot het beste resultaat te komen. Preventie, professionaliteit en kwaliteit vormen hierbij de sleutelwoorden. Als vrijgevestigde mondhygiënist is de praktijk voor iedereen toegankelijk.Praktijk GroenewoldHJP Fesevurstraat 4, Deventer0570 - 625330